Π.Σ. Η Σπάρτη: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο και τρεις μεταγραφές

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Π.Σ. “Η Σπάρτη” εύχονται στον Ιωσήφ Λαμπρόπουλο περαστικά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και την ομάδα μας.
Ολοκλήρωση τριών μεταγραφών
Η διοίκηση του Π.Σ. “Η Σπάρτη” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Παναγιώτη Τσιμικλή, Αθανάσιο Κακάμη καθώς και την επιστροφή του αρχηγού Σταύρου Γεωργαντά.
Καλωσορίζουμε τους Τσιμικλή, Κακάμη στη Σπάρτη και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε ομαδική και προσωπική διάκριση.
Ο αρχηγός και εορτάζων Σταύρος Γεωργαντάς επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί για δέκα έτη. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Το προφίλ του Κακάμη
Ο Κακάμης είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις.  Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες Ολυμπιακού με την ομάδα κάτω των 17 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στη Γ’ Εθνική με τον Φωκικό, και στη Football League με τον Απόλλων Λάρισας.
Το προφίλ του Τσιμικλή

Ο Τσιμικλής την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνιζόταν στον Παναργειακό, έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Βλαχιώτη, Καλαμάτα, Mεσσηνιακό, Θρασύβουλο, Κηφισιά, Φωστήρα και Ιωνικό.