Όσα συζήτησαν Πέτρος Δούκας – Σύλλογος Εστίασης

Ποιοι παρευρέθηκαν

Συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Σπάρτης πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Στη συνάντηση πέρα από τον Δήμαρχο Σπάρτης, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Κανακάκος και Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, η γενική γραμματέας του Δήμου κ. Μαρία Χάντζου, ο ειδικός συνεργάτης κ. Ευστράτιος Κοκκορός ενώ από το Σύλλογο ήταν παρόντες ο πρόεδρος Γεώργιος Γκουβάτσος, Ο γ.Γραμματέας Σπύρος Σελίμος, ο Ταμίας Θεόδωρος Μέγγος και τα μέλη Νικόλαος Ζάβρας, Χρήστος Κασδαγλάκης και Βασίλειος Τσαρούχας.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το θέμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης και των σχετικών εκδηλώσεων, το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, το έργο της ανάπλασης της οδού Κ. Παλαιολόγου, θέματα στάθμευσης και το κυκλοφοριακό.

Θα υπάρξει διαρκής συνεργασία και επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Δήμου προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη.

Τέλος θέλουμε να παρακαλέσουμε τα μέλη μας να είναι πολύ προσεκτικοί στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων (λ.χ. να δένουν και να μη σέρνουν τις σακούλες απορριμάτων πριν τις πετάξουν, να τις τοποθετούν εντός των κάδων και να «σπάνε» τα χαρτοκιβώτια και τα υπόλοιπα απορρίμματα της ανακύκλωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Γκουβάτσος Γεώργιος                                  Σελίμος Σπυρίδων

gouvgeorge@hotmail.com                          spyros23f1@yahoo.gr

6934052097                                                    6976006550