Ολοκλήρωση Υγρομόνωσης της Ν.Μ. Μολάων!

Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Κορωνιού

Παραδίδουμε ένα ακόμη μεγάλο έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας. Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το έργο υγρομόνωσης και στεγανοποίησης της ταράτσας της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποκαθιστά μια εκκρεμότητα ετών και αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα διαρροών από τα όμβρια ύδατα, που δυσχεραίναν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους χρηματοδοτικούς πόρους, αναβαθμίζουμε καθημερινά το Νοσοκομείο Μολάων προς όφελος της Υγείας των πολιτών της Νοτιοανατολικής Λακωνίας.
Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας.
Το έργο ύψους 20.000€, υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς την υποστήριξη της οποίας δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίησή του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Π. και τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Βερούτης Θεόδωρος για τη χρηματoδότηση του έργου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας-και πάνω από όλα φίλο- κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενέσκηψε στο πρόβλημα με προφανή πρόθεση να βρεθεί λύση, επισκέφθηκε επανειλημμένα την Νοσηλευτική Μονάδα και μερίμνησε προσωπικά για την ολοκλήρωση του έργου.