Οι νικητές για τη μουσική παράσταση του Παναγιώτη Μάργαρη

Ο κύριος Σωτήρης Γεωργάκος και η κυρία Αντιγόνη Δουλάμη είναι οι νικητές των διπλών προσκλήσεων για τη μουσική παράσταση του Παναγιώτη Μάργαρη!

Μία μοναδική μουσική παράσταση με επίκεντρο την κλασική κιθάρα θα δώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης με τίτλο “Από τους Queen στον Μάνο Χατζιδάκι”, στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων (Ναύπλιο) το Σάββατο 21 Απριλίου στις 9 μ.μ.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια προσωπική του δισκογραφία. Στο ξεχωριστό αυτό ρεσιτάλ κιθάρας, θα ακουστούν συνθέσεις των Queen, Beatles, Aerosmith, Eagles, Ennio Morricone, Nino Rota, Carlos Gardel, Erik Satie, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι κ.α. Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας είναι το σημείο στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύει με την κιθάρα του 3 τραγούδια, με το ακροατήριο στο ρόλο μιας μεγάλης χορωδίας. Μια μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, μαγεία και πάθος που κανείς δεν πρέπει να χάσει…

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής: γεν. είσοδος 15 ευρώ, προπώληση 13. Η προπώληση γίνεται: “Goody’s – Flocafe” (Σιδηράς Μεραρχίας 1, 2752 096296), δισκοπωλείο “Indie Shop” (Πλαπούτα 23 Πλατεία Αγίου Γεωργίου, 27520 26941).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ