Οι μεταγραφικές κινήσεις της “Μαύρης Θύελλας” – Έναρξη προετοιμασίας

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση των Θανάση Πινδώνη και Ανδρέα Μαστραντωνάκη.
Οι δυο ποδοσφαιριστές αφού τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο Απόστολο Κουκούτση.
Ο Θανάσης Πινδώνης είναι κεντρικός μέσος και γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1986 στην Δράμα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Καβάλα όπου έμεινε για πέντε χρόνια.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας (2008-10), ΓΣ Καλλιθέας (2010-11), ενώ το 2011 βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Αναγέννησης Δερύνειας (Α΄κατηγορία).
Η επιστροφή στην Ελλάδα έγινε για τον Ολυμπιακό Βόλου (2012-14) και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Λάρισα (2014-15), Παναχαϊκή (2015-16), Δόξα Δράμας (2016-17) και Ρόδο (2017-18).

Τη συμφωνία με τους τερματοφύλακες Ηλία Βούρα και Δημήτρη Κασωτάκη ανακοίνωσαν οι Μεσσήνιοι.

O Ηλίας Βούρας γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στην Θεσσαλονίκη. Στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αρέτσο στην Ιταλία, βρέθηκε στην Κέρκυρα τον Γενάρη του 2007.

Την Πέμπτη 09.08.2018 η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε τις προπονήσεις για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ευελπιστώντας στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίζει για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Ξενοφώντας Γαλανόπουλος, ενώ το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας καθώς και πολλά νέα πρόσωπα συναντήθηκαν με τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου.
Στην πρώτη έδωσαν το παρών ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο πρόεδρος Απόστολος Κουκούτσης, ο γεν. Γραμματέας Στέλιος Κουτίβας, ο αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, το μέλος της διοίκησης Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Παύλος Κρεμμύδας.