Οι διακοπές Κασσελάκη σε πεντάστερο καταφύγιο στην Αρκαδία

Ένα ξενοδοχείο που θυμίζει Ελβετία

Ολιγοήμερη ανάπαυλα με φόντο το επιβλητικό ελατόδασος του όρους Μαινάλου, κάνει από την Κυριακή (03.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ, πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ντυθεί στα χακί.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τη λατρεμένη τους σκυλίτσα Φάρλι, βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αρκαδία. Την εξόρμηση είχε αποκαλύψει ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του, πριν από μερικές μέρες, στην εκπομπή το Πρωινό, όταν οριοθέτησε επίσης το πότε θα παρουσιαστεί στο Στρατό Ξηράς ώστε να υπηρετήσει 20 ημέρες.

Το ξενοδοχείο όπου μένουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του είναι το “Μάννα”.

Πρόκειται για ένα ιστορικό καταφύγιο 5 αστέρων, στο αρχαίο ελατόδασος του όρους Μαινάλου.

“Στο MANNA, σας καλούμε να χαθείτε στα βάθη της ιστορίας του, να αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία και να παραδοθείτε εδώ όπου ο χρόνος σταματά, το σώμα αναζωογονείται και το μυαλό αδειάζει”, αναφέρει η σελίδα του ξενοδοχείου.

Το καταφύγιο φιλοξενείται σε ένα εμβληματικό κτίριο του 1929, γνωστό ως το ‘‘Σανατόριο της Μάνας’‘. Ένα καταφύγιο υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών, περιτριγυρισμένο από δάση, λίμνες και ποτάμια με κρυστάλλινα νερά, που προσφέρει εμπειρίες απόλυτης ευεξίας, όλο τον χρόνο.

Οι ένοικοι των συνολικά 38 δωματίων, έχουν τη δυνατότητα να πάνε για κυνήγι μανιταριών στο δάσος, να κάνουν κανό στο ποτάμι, ποδηλασία στο βουνό ή και βόλτα με άλογα ανάμεσα από τα έλατα.

newsit