ΟΑΚΑ: Βραβεύτηκε η Σταυρούλα Μπάκα ως η καλύτερη γυναίκα δρομέας υπεραποστάσεων για το 2021

Μαζί με τον προπονητή της Ιωάννη Δημόπουλο - 1η θέση Ελληνίδας στο Σπάρταθλον - Εκδήλωση Runners of the year by Tihio Race

ΟΑΚΑ: Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η εκδήλωση Runners of the year by Tihio Race, η οποία έχει σαν στόχο να προβάλλει και να τιμήσει τους Έλληνες Δρομείς που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε. Εκτός όμως από τους δρομείς βράβευσαν και άλλες ειδικές κατηγορίες ανθρώπων και ενεργειών που η ύπαρξη τους στους αθλητικούς χώρους τιμούν τον Ελληνικό Αθλητισμό και μας κάνουν περήφανους.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν όλοι οι αθλητές με τους προπονητές τους. Η Μεσσήνια αθλήτρια Σταυρούλα Μπάκα με τον Λάκωνα προπονητή της Ιωάννη Δημόπουλο ήταν δυο από τα τιμώμενα πρόσωπα. Η Σταυρούλα βραβεύτηκε ως η καλύτερη γυναίκα δρομέας υπεραποστάσεων για το 2021, έπειτα από την κατάκτηση της 1ης θέσης Ελληνίδας με τον τερματισμό της στο Σπάρταθλον.


Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθόλη τη διάρκεια με κορύφωση τη βράβευση του Στυλιανού Πρασσά με το βραβείο Σεβασμού και της Μαριλένας Γερογιάννη & της Μαλούς με το βραβείο ΑΜΕΑ. Μια υπέροχη βραδιά που ευχόμαστε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Αναλυτικά όλα στο παρακάτω λινκ:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ