Ο Γιώργος Κυριακούλιας στο πλευρό του Δ.Πτωχού

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο νομό Λακωνίας

• Η Πελοπόννησος και συγκεκριμένα ο Νομός Λακωνίας, αποτελεί τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα και ζω, αλλά παράλληλα αποτελεί και το επίκεντρο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, μιας και απασχολούμαι στον κλάδο υγείας, και πιο συγκεκριμένα ως φαρμακοποιός, στην πόλη της Σπάρτης. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και τις ανάγκες του τόπου μου, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μου, όχι μόνο από την οπτική ενός απλού ενεργού πολίτη, αλλά και επειδή έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, άμεσα συνυφασμένο με τα εν δήμω ζητήματα. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα των συμπολιτών – συνδημοτών μου, είτε μέσω του επαγγέλματός μου, είτε μέσω της ευρύτερης ενασχόλησής μου με τα κοινά, όντας Γραμματέας της ΔΕΕΠ ΝΔ Λακωνίας, είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά πρωτίστως να ενδιαφέρομαι για τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μου και των συμπολιτών μου. Στόχος μου να συνδράμω, όσο το δυνατόν, στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων αυτών, από όποια θέση μου δίνεται. Για όλα τα παραπάνω, αλλά κυρίως επειδή ως ένας νέος άνθρωπος διαθέτω την όρεξη για δουλειά, τις σύγχρονες ιδέες και το κυριότερο, την αγάπη για τον τόπο μου, τάσσομαι στο πλευρό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Δημήτρη Πτωχού και της ικανής ομάδας του. Πρόκειται για μια ομάδα αποτελούμενη από νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και με κοινό τους στόχο να πάμε μαζί την Πελοπόννησο μπροστά!

• Στο επίκεντρο του προγράμματος μας βρίσκεται ο απλός άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας μας και σκοπός μας είναι να εντοπίζουμε έγκαιρα και να επιλύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης ως ουσιαστικού μέσου επικοινωνίας πολίτη-κράτους, κάτι που θα συμβεί εκσυγχρονίζοντας τις βασικές δομές αυτής με αρωγό μας την ψηφιοποίηση υπηρεσιών, ώστε η Πελοπόννησος του 2028 να αποτελεί μια Περιφέρεια πρότυπο. Βασικοί στόχοι και πυλώνες μας είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του τόπου μας. Κύριοι άξονες, μας μεταξύ άλλων, είναι η ενίσχυση του ήδη πλούσιου πρωτογενούς τομέα παραγωγής, η προσέλκυση νέων επενδύσεων και προγραμμάτων για την υποβοήθηση του διαρκώς αυξανόμενου τουρισμού μας και η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας, καθώς επίσης και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων του τόπου μας με την εισαγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τέλος η ενίσχυση των δομών υγείας και πρόνοιας. Πιστεύω στις δυνατότητες και την προοπτική του τόπου μου, ενστερνίζομαι πλήρως το όραμα του κ. Πτωχού για μια Περιφέρεια ίσων ευκαιριών, ανάπτυξης και καινοτόμων ιδεών, με σκοπό να κρατήσουμε τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους στο τόπο μας, εξασφαλίζοντας τους όχι απλώς το ζην, αλλά το ευ ζην. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος με μεγάλες δυνατότητες. Καλούμαστε να τις αναδείξουμε με σύγχρονη ματιά, ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, έχοντας όλες και όλους δίπλα μας για να τα καταφέρουμε.

• Προσωπικά, ως ένας νέος άνθρωπος που επέλεξα να ζήσω και να εργαστώ στον τόπο που μεγάλωσα, είμαι εδώ για να προσφέρω με κάθε τρόπο στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της. Έχω βαθιά πίστη στις δυνατότητες και στους ανθρώπους της Λακωνικής γης, στις νέες προοπτικές που μας ανοίγονται και όρεξη για δουλειά. Σας ζητώ, λοιπόν, να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε με τη ψήφο σας, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στη νέα γενιά να προσφέρει, αλλάζοντας προς το καλύτερο τη Περιφέρεια μας. Η Πελοπόννησος πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει!

Γιώργος Παν. Κυριακούλιας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1994 στην Αθήνα.
Τελείωσε το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στη πόλη της Σπάρτης. Το 2019 έλαβε Πτυχίο Μάστερ Φαρμακευτικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας (MUS).
Τα έτη 2019-2020 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Σμηνίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας των Αθηνών, με την ειδικότητα του Υγειονομικού Φαρμακοποιού.
Τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).
Από το 2020 έως σήμερα, εργάζεται ως Φαρμακοποιός σε Οικογενειακό Φαρμακείο στη Σπάρτη.
Είναι Γραμματέας Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας, καθώς και Υπεύθυνος του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Είναι μέλος επιτροπών Δήμου Σπάρτης και μέλος ΔΣ πολιτιστικών, μουσικών και θρησκευτικών συλλόγων και φορέων. Έχει ως hobby τη φωτογραφία. Ομιλεί την Αγγλική.