O FLY στο δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΑΕΣ

Σε γνωστό restaurant – bar της Αθήνας βρέθηκαν χθες βράδυ παίκτες, προπονητικό team, μέλη της Διοίκησης και φίλοι της ΑΕ Σπάρτης, μιας και, όπως είχε δεσμευθεί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους παρέθεσε δείπνο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Λακωνίας

και έδωσε το πριμ των 5.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί αμέσως μετά τον τελικό.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε δηλώσεις του στον FLY και τον Τάκη Καρβουνιάρη, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αποκάλυψε ότι θέλει να επενδύσει στο νομό Λακωνίας, τόνισε ότι στα σχέδιά του βρίσκεται και η ανέγερση ενός προπονητικού κέντρου, στο οποίο θα αναδεικνύονται ταλέντα από όλη την Πελοπόννησο και εξέφρασε την άποψη ότι η Σπάρτη δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από την Τρίπολη και τον Αστέρα! Στο δείπνο μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με τη σύζυγό του Δέσποινα και ο δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Σταύρος Αργειτάκος. Δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από τον FLY 89.7, την ενημερωτική ιστοσελίδα flynews.gr και το portal report24.

{youtube}8fB_GtuEhss{/youtube}

{gallery}deipno{/gallery}

{youtube}HbbmL6bLWc4{/youtube}

Νικόλαρος στο Onsports σήμερα: «Συμβόλαιο ο λόγος του Δ. Γιαννακόπουλου»
Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη του Δ. Γιαννακόπουλου στην ομάδα.

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή (11/03) για την ΑΕ Σπάρτης. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας βρέθηκαν στην Αθήνα όπου ο Δ. Γιαννακόπουλος τους παρέθεσε δείπνο και τους έδωσε το πριμ των 5000 ευρώ που είχε υποσχεθεί μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Λακωνίας. Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» δεν έκρυψε τη χαρά του τόσο για τη φετινή πορεία της ομάδας όσο και για τη στήριξη που της παρέχει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποτελεί εγγύηση. Η ΑΕ Σπάρτης ανεβαίνει επίπεδο και φιλοδοξεί να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του από το περασμένο καλοκαίρι που αποφάσισε να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα της πατρίδας του. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλους εμάς που βρίσκεται κοντά μας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες που θα έρθουν».

Πηγή: onsports.gr