Ντοματοσαλάτα με κρίταμο και αυγά

Μία μοναδική συνταγή της Μαίρης Παναγάκου

Υλικά
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
1 φλ τσ κρίταμο σε ξύδι
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε τέταρτα
2 κ σ ελαιόλαδο
1/2 κ γλ θαλασσινό χοντρό αλάτι

Τρόπος παρασκευής
1. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια. Τις τοποθετείτε σε μια βαθειά πιατέλα και προσθέτετε το κρίταμο, το αλάτι και το λάδι και ανακατεύετε καλά.
2. Διακοσμείτε με τα αυγά και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο ακόμα θαλασσινό αλάτι.