Ντία Τζανετέα: «Οραματίζομαι έναν πρωτοπόρο δήμο»

«Η πολυετής διαδρομή μου μού έχει δώσει εμπειρία και γνώσεις, τις οποίες καταθέτω στο δήμο Σπάρτης. Καλώ τους πολίτες να μου δώσουν τη δυνατότητα να είμαι η φωνή τους»

Στην πρωινή ζώνη του Fly μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης, Ντία Τζανετέα, η οποία αρχικά, ευχαρίστησε τον κόσμο που κατέκλυσε την πλατεία στη χθεσινή κεντρική ομιλία της.

Αναφορικά με τα κριτήρια, με τα οποία θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες οι πολίτες, η επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτη Νέα Πορεία» τόνισε την ανάγκη αξιολόγησης των συνδυασμών τόσο σε επίπεδο ηγεσίας όσο και σε επίπεδο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καθώς η απόφαση που θα λάβουν θα καθορίσει τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο κόσμος πρέπει να κρίνει ποιοι μπορούν να εργαστούν για το δήμο και ποιοι μπορούν να πάνε τον τόπο ένα βήμα μπροστά, σημείωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας με έμφαση ότι είναι υπερήφανη για την ομάδα της.

Στη συνέχεια, η κυρία Τζανετέα αναφέρθηκε ενδεικτικά στα έργα που δρομολόγησε κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Β΄βαθμό της αυτοδιοίκησης, με χαρακτηριστικά το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης, τη Νέα Είσοδο, την 19κλινη πτέρυγα του νοσοκομείου Σπάρτης, το 2ο Δημοτικό της πόλης, τους νέους οδικούς άξονες και τη συντήρηση του οδικού δικτύου, τη συμβολή της στην ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων – έργα που ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ για όλη τη Λακωνία.

Εδώ γεννήθηκα, εδώ ζω, εδώ εργάζομαι και οραματίζομαι ένα δήμο πρωτοπόρο, πράσινο, έξυπνο και ανθρώπινο, τόνισε στην πρωινή ζώνη του Fly, ενώ σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία της απάντησε ότι πάντα της δίνει δύναμη η επαφή με τους πολίτες. Η γνώση και η εμπειρία μου είναι στη διάθεση των πολιτών, όπως υπογράμμισε, σχολιάζοντας παράλληλα ότι επέλεξε το δρόμο της συναίνεσης και όχι της επίθεσης στους αντιπάλους.

Τέλος, η κυρία Τζανετέα ολοκλήρωσε τη συνέντευξη καλώντας τους πολίτες να την αξιολογήσουν για τη διαδρομή της και να της δώσουν τη δυνατότητα να είναι η φωνή τους στο δήμο Σπάρτης.