Κ.Κορωνιός: «Να ψηφίσουμε με κριτήριο το μέλλον της Σπάρτης»

Συνέντευξη στον Fly του διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα

Έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο Μολάων από τη θέση του διοικητή, ο Κωνσταντίνος Κορωνιός αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών Σπάρτης, στο πλευρό της Ντίας Τζανετέα, θέλοντας να εφαρμόσει σε διοικητικό επίπεδο όσα έχει προσεγγίσει τόσο σε επιστημονικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

 «Να ψηφίσουμε με μοναδικό κριτήριο το μέλλον της Σπάρτης», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι είναι καλό να θες, αλλά το θέμα είναι αν μπορείς να φέρεις την αλλαγή.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Κορωνιός σημείωσε ότι η ιστορία γράφεται από τις ομάδες, καθώς δεν υπάρχουν υπερήρωες, εξηγώντας ότι τάχθηκε στο πλευρό της Ντίας Τζανετέα, επειδή είδε όραμα και πρόγραμμα, σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς, των οποίων το πρόγραμμα μοιάζει περισσότερο με έκθεση ιδεών και ευχολόγια.

«Την Κυριακή καθορίζουμε με την ψήφο μας το μέλλον του δήμου Σπάρτης, σημείωσε χαρακτηριστικά και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους πολίτες.