Νίκες παντού για το Λακωνικό | Στον τελικό οι έφηβοι, στο F4 οι Κορασίδες, νίκη για τους άνδρες

Άκρως … Λακωνικό ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τον Α.Σ. Λακωνικό να κερδίζει τις μάχες σε όλα τα μέτωπα! Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, το ανδρικό τμήμα επικράτησε εντός έδρας της Καλαμάτας ’80 με σκορ 63 – 59, παραμένοντας στο κυνήγι της τετράδας. Κάπως έτσι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, με απολογισμό 8 νίκες και 4 ήττες, 20 βαθμούς και την τρίτη καλύτερη επίθεση στην Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, οι Έφηβοι του Λακωνικού ταξίδεψαν ως τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς αντιμετώπισαν στην Τέντα στην Καλαμάτα ’80, για το εισιτήριο στο μεγάλο τελικό, κάτι που κατάφεραν, μιας και νίκησαν τους Μεσσήνιους με 44 – 52. Ξεχώρισαν μεν Αγγουράς (29) και Σαρηγιαννίδης (8) σε επίπεδο σκοραρίσματος, αλλά όλη η ομάδα έδωσε τα μέγιστα, για να βρεθεί και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, στον τελικό.

Δεκάλεπτα: 11 – 11 | 21 – 21 | 33 – 34 | 44 – 52
Λακωνικός: Κουτράκος 4, Σαρηγιαννίδης 8, Μάζης 4, Μπαρτάια 2, Αγγουράς 29, Καραμβακάλης, Νίκιας 5, Λιόντης, Ρεμπή Χ., Ρεμπή Δ., Βλογιαννίτης.

Τέλος, τα κορίτσια του Λακωνικού προκρίθηκαν την Κυριακή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην τελική φάση Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αφού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την πρώτη ομάδα του Α’ Ομίλου σε ένα ματς που δεν έχει οριστεί ακόμη.

Κορασίδες 2018 – 2019: Κουτράκου Πένια, Ορφανού Δέσποινα, Πανταζή Σοφία, Καραμπάτου Κάλλη, Λύρα Ευαγγελία, Τσώκρη Γιώτα, Φλώρου Χριστιάνα, Καστρή Ελένη, Λυμπεράκου Ζέτα.

Η Διοίκηση του Λακωνικού συγχαίρει τα τμήματα που επιτυγχάνουν και φέτος με την καθοδήγηση των προπονητών, Θανάση Σκιαδά και Θεόδωρο Σφυρή, αλλά και με σκληρή δουλειά, τους στόχους τους.