Νεοκλής Κρητικός στον Fly: «Να κριθώ από όσα έκανα για τη Λακωνία»

«Όπως εργαζόμουν ως γιατρός, έτσι εργάστηκα και ως βουλευτής»

Να τον κρίνουν από όσα έκανε για το νομό Λακωνίας κάλεσε τους πολίτες ο Νεοκλής Κρητικός, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στο τηλεοπτικό studio του Fly, λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη μάχη της 21ης Μαϊου.

Χαρακτήρισε την προεκλογική περίοδο γόνιμη, καθώς αξιοποίησε τόσο τα επιδοκιμαστικά όσο και τα αποδοκιμαστικά σχόλια που άκουσε από τον κόσμο, τονίζοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο κι έχει σημασία την επομένη των εκλογών να προκύψει σταθερή κυβέρνηση.

Είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο διακυβέρνησης, σημείωσε στον Fly ο κύριος Κρητικός, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις του και παραδέχτηκε όσα λάθη έκανε, κάτι που δεν είχαν κάνει οι προκάτοχοί του. Μάλιστα, χαρακτήρισε ρεαλιστικό στόχο της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, καθώς και την εφαρμογή φόρο-ελαφρύνσεων, και δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψη ότι οι νέοι ψηφοφόροι θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες, καθώς κρίνεται το μέλλον τους.

Επιπλέον, ο κύριος Νεοκλής Κρητικός καταπιάστηκε με όλα τα ζητήματα που αφορούν το νομό Λακωνίας και με τα οποία ασχολήθηκε ως βουλευτής, μεταξύ των οποίων το θέμα «Αφανιά Κρεβατά», το Λάγιο, τη νέα σχολή στη Νεάπολη, το ΚΕΕΜ Σπάρτης, την Κελεφίνα και το ΤΟΕΒ Τρινάσου, δίχως βέβαια να λείπει από τις απαντήσεις του ο χώρος της Υγείας, στον οποίο θα πέσει το βάρος της κυβέρνησης την επόμενη τετραετία.

Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε πολλή δουλειά, δεν πρέπει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, αλλά ας βλέπουμε το καλό και όχι μόνο το κακό, σημείωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι ως βουλευτής εργάστηκε με τον ίδιο ζήλο που εργαζόταν και ως γιατρός.

Νεοκλής Κρητικός: «Δύναμή μου η ισχυρή σας εντολή»

Φίλες και Φίλοι

Οι επισκέψεις μου σε κάθε γωνιά του νομού μας, κατά την προεκλογική περίοδο, ήταν για μένα μια μοναδική εμπειρία. Η παρουσία σας, η στήριξή σας, η εμπιστοσύνη σας, τα θερμά σας λόγια, με συγκίνησαν βαθιά κι αποτελούν τη δύναμή μου για τη συνέχεια.

Δηλώνω από καρδιάς ευγνώμων!

Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που κάναμε μαζί αυτά τα 4 χρόνια. Αύριο έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Η Λακωνία μας είναι ένας ευλογημένος τόπος με τεράστιες δυνατότητες. Η πρόκληση είναι να τις απελευθερώσουμε και να τις μεγιστοποιήσουμε.

Δώστε μου τη δύναμη να οδηγήσουμε τη Λακωνία ακόμα πιο ψηλά! Ζητώ την ψήφο σας, στην ουσία την εντολή σας, για να διεκδικώ με περισσότερη δύναμη κι αποφασιστικότητα. Η μάχη των εκλογών τελειώνει στις 21 Μαΐου, ο πραγματικός αγώνας, όμως, ξεκινά μετά.

Μαζί θα προχωράμε, μαζί θα συνεχίσουμε!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία