Αραχωβίτης στον Fly: «Η ΝΔ πάγωσε τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία»

Συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Λακωνίας στην πρωινή ζώνη του σταθμού

Στα έργα που δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία και «πάγωσε» η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο υποψήφιος βουλευτής, κύριος Σταύρος Αραχωβίτης.

Τμήμα Στατιστικής, Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης και φράγμα Κελεφίνας ήταν μερικά από τα παραδείγματα που ανέφερε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι ούτε για το Νέο Νοσοκομείο Σπάρτης που θα κατασκευάσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ούτε για τα Σπήλαια Διρού έκανε όσα έπρεπε η παρούσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Επιπλέον, ειδική μνεία έκανε και στην κατάσταση που επικρατεί στο Λακωνικό κόλπο με τα πετρελαιοφόρα, αλλά και στις κοινοβουλευτικές ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί.

Φυσικά, ο κύριος Αραχωβίτης σχολίασε και την υπόθεση Κατρούγκαλου, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην υπουργός έκανε λάθος, το αναγνώρισε και αποσύρθηκε από την εκλογική μάχη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μυστική ατζέντα. Αντιθέτως, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει φόρο-ελαφρύνσεις, αυξήσεις σε μισθούς και 13η σύνταξη. Ο λαός θέλει αλλαγή, σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι στη Λακωνία δουλεύουν μόνο τα καφέ και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες κι έμποροι στενάζουν, ενώ αναφορικά με τους νέους υποστήριξε ότι είναι λάθος να πιστεύουμε ότι είναι απολιτίκ.

Στα της εκπαίδευσης ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι η Νίκη Κεραμέως «πριμοδότησε» με τις αποφάσεις της την ιδιωτική εκπαίδευση, λειτουργώντας εις βάρος της νέας γενιάς. Τέλος, αναφορικά με τα αγροτικά ζητήματα υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία παραδίδει ένα χάος, καθώς οι αγρότες βρίσκονται στη χειρότερη κατάσταση.