Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά

Αλλαγή σελίδας – αποχώρησε μετά από μία 10ετία ο Νίκος Ι. Καρμοίρης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, στο κυλικείο της Ενοράς του οικισμού Καραβά Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ύστερα από την εκλογική διαδικασία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τα κάτωθι τακτικά μέλη (αλφαβητικά):

Κατσιαφούρος Αργύρης, Νικόλαρου Βασιλική, Νικόλαρος Παναγιώτης, Παινέση-Σκούρου Ισμήνη, Παινέση Σοφία, Σκούρος Γιάννης και Τσιγκανέ Παναγιώτα,

και αναπληρωματικά μέλη τις: Κουλογεωργίου Μαρία και Κουράκου-Κατσή Ντίνα

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Λαμπράκου-Καρμοίρη Πόπη, Κατσιαφούρος Ανδρέας και Νικόλαρος Χαρίλαος

Το Δ.Σ. ανανεώθηκε σχεδόν ριζικά, αποκτώντας έντονο «άρωμα» γυναίκας, ενώ υπήρξαν ηχηρές αποχωρήσεις όπως αυτές των Νίκου Καρμοίρη, Δημήτρη Τζανέτου και Νίκου Ασπιώτη.

Κατόπιν προσκλήσεως του πλειοψηφούντος μέλους, το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

~ Πρόεδρος: Ισμήνη Παινέση-Σκούρου

~ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτα Τσιγκανέ

~ Γραμματέας: Σοφία Παινέση

~ Ταμίας: Παναγιώτης Νικόλαρος

~ Μέλη: Αργύρης Κατσιαφούρος, Βασιλική Νικόλαρου και Γιάννης Σκούρος

Έπειτα από την πρώτη συνεδρίασή του και τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο Δ.Σ. κουβέντιασε, αντάλλαξε απόψεις και έθεσε τους στόχους της επόμενης διετίας (2019-2020), με γνώμονα την ανάπτυξη του οικισμού Καραβά, την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού,  και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.