Νέες συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.3.2023) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα, που έγινε την 11.1.2023 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (30.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε όχημα ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθη, χθες (30.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.