Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας».

Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: Τρομοκρατία – Πέρα από το κτήνος όποιος επιτίθεται σπίτι σου

Τρομοκρατική πράξη χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο σπίτι του. Εξήγησε πως ενημερώθηκε από γειτόνισσα που είδε 6 με 7 άτομα που πετούσαν χαρτιά και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο. «Αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική, είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας» τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Ο πυρήνας του πολιτισμού είναι ότι δεν ενοχλούμε το ζωντανό που πίνει και το δεύτερο η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Άρα λοιπόν όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου είναι πέρα από το κτήνος», σημείωσε ο κ. Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι έχει στοχοποιηθεί και πως σε ένα κράτος δικαίου δεν επιτρέπεται η αυτοδικία.

«Δεν υπάρχουν Θεοί εν είδει τρομοκράτη και ζητούν λογαριασμό είτε από γιατρό, είτε από εκπρόσωπο εταιρίας. Αυτοί έχουν κάνει διάφορα νταηλίκια τα οποία είναι εκτός νόμου. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει η νομοθεσία, πολύ απλά», είπε ο κ. Πορτοσάλτε.