Νατάσα Θεοδωρίδου: Στο στούντιο με τον Γιώργο Σαμπάνη

Ντουέτο ετοιμάζουν οι δύο καλλιτέχνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει επιστρέψει στο στούντιο για να συναντήσει ξανά έναν αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανάρτησε στις ιστορίες του λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το ευχάριστο κλίμα στις ηχογραφήσεις και να ακούσουμε το απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι.

«Γιώργο, τι κάνουμε εδώ στο στούντιο;», ρωτάει η Νατάσα Θεοδωρίδου τον Γιώργο Σαμπάνη. «“Είμαστε δεμένοι”, παιδιά, εδώ σε αυτό το στούντιο», συνεχίζει, ενώ στο βάθος ακούγεται η φωνή της να τραγουδά.

«Είμαστε εδώ και κάνουμε ένα πολύ ωραίο ντουέτο», αποκαλύπτει η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Γιώργο Σαμπάνη να προσθέτει: «Κάνουμε κάτι μαζί».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει προσθέσει επίσης στην ανάρτησή της το όνομα της Ελεάνας Βραχάλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κορυφαία στιχουργός υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού που ετοιμάζει με τον Γιώργο Σαμπάνη.

«Μετά από αρκετές ώρες στο στούντιο με τον Γιώργο επέστρεψα μόλις τώρα σπίτι γεμάτη μουσική. Αυτήν που αγαπάμε όλοι. Αυτήν που αναζητάμε σε όλες μας τις στιγμές», έγραψε αργότερα η Νατάσα Θεοδωρίδου σε δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είναι η καλύτερη παρέα μας αυτές τις περίεργες μέρες και γι αυτό θα την κρατήσουμε όλοι εκεί που ανήκει. Στην κορυφή… Καλό μας βράδυ παιδιά. Σας αγαπώ και σας σκέφτομαι…», πρόσθεσε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Σαμπάνης διαθέτουν μία αρκετά γόνιμη συνεργασία ετών από την οποία έχουν προκύψει αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Ασ’ Τα Όλα Κι Έλα», το «Ανήσυχος Καιρός», το «Επειδή Με Ξέρω», το «Μη Μου Πεις Για Πάντα» και το «Χαρτοπόλεμος».

hit-channel