Ναύπλιο | Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή και κατέληξε σε γήπεδο

Ανάστατη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο 45χρονου πατέρα δύο παιδιών

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ναύπλιο, για τον αναπάντεχο θάνατο ενός 45χρονου πατέρα, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ετοιμάζεται να δώσει φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ η κόρη του πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Τα παιδιά και η σύζυγος του άτυχου άντρα ενημερώθηκαν χθες το απόγευμα και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η μάχη για τον πατέρα και σύζυγο είχε ήδη χαθεί. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος ποδοσφαιριστής από το Ναύπλιο κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας για να παραλάβει και να μεταφέρει εσπευσμένα τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο άνθρωπος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε αλλά άνοιξε μόνο και μόνο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο χρειαζόταν.