Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθησαν, χθες (30.8.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (31.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν σιδερογροθιά και μαχαίρι, με μήκος λάμας -40- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Σήμερα (31.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Διμηνιό Κορινθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη, χθες (30.8.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.