Μπαράζ συλλήψεων στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (1.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα το Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 53 ετών, γιατί κατείχαν -3- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, χθες (1.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 18 ετών, γιατί κατείχαν -11- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (1.6.2020) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους σαράντα και ενενήντα εκατοστών, αντίστοιχα.

Συνελήφθη, χθες (1.6.2020) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.