Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κλοπές και ναρκωτικά τους οδήγησαν στο κρατητήριο

Συνελήφθησαν, χθες (22.6.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 31χρονη και 32χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από κατάστημα, κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (23.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,6- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθησαν, χθες (22.6.2021) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 26χρονη και 32χρονος αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες (22.6.2021) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας, Οιχαλίας και Τριφυλίας Μεσσηνίας, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 40 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητες κάνναβης και μικροποσότητες ηρωίνης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.