Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επιχειρήσεις της Αστυνομίας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθη, χθες (24.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ρουμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για ληστεία, πράξη που έγινε την 10.10.2012 στο Βουκουρέστι Ρουμανίας. Ο 34χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (24.5.2021) το πρωί, στο Άργος Αργολίδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 61χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε χωράφι πλησίον της οικίας του -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 85 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, που έγινε τον Ιανουάριο του έτους 2021 στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, για κλοπή, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Συνελήφθη προχθές (23.5.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί την 22.5.2021 το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας αφαίρεσε από ημεδαπή χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, ο 22χρονος την 12.8.2020 και την 9.9.2020 σε τοπικές ενότητες του Δήμου Γορτυνίας, είχε αφαιρέσει από άλλες δύο ηλικιωμένες ημεδαπές χρήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (24.5.2021) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών Αχαΐας, για αρπαγή ενηλίκων.

Συνελήφθη, σήμερα (25.5.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα ημεδαπού, δίχως όμως να τα καταφέρει. Επιπλέον όπως προέκυψε ο 26χρονος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (24.5.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα -2- αεροβόλα πιστόλια, -3- γεμιστήρες, -1- αεροβόλο τυφέκιο, -1- ξύλινο τόξο με -17- βέλη, -2- μαχαίρια, -3- σουγιάδες, -49- αμπούλες αέρα, μεταλλικά σφαιρίδια, -3- φορητοί ασύρματοι και ένα ζευγάρι κιάλια. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.