Μπαράζ συλλήψεων στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (18.2.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών, 37χρονη ημεδαπή και 41χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από αγροτεμάχιο ημεδαπού, αγροτικά προϊόντα (καρπό πορτοκαλιών).

Συνελήφθη, χθες (18.2.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης καθώς και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας -8- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Επιδαύρου.

Συνελήφθη, χθες (18.2.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 33χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριά και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη, χθες (18.2.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.