Μπαράζ συλλήψεων στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (2.6.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, χθες (2.6.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, τρεις (3) ημεδαποί κι ένας (1) αλλοδαπός, ηλικίας από 19 έως 21 ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια με μήκη λάμας 8 και 20 εκατοστών. Επιπλέον, βρέθηκαν αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (3.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε αντικείμενα από αγρόκτημα ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.