Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (18.5.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας –5– εκατοστά, καθώς και –4– ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (18.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Επιδαύρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 31χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -16- γραμμαρίων, -85- σπόροι κάνναβης και τρίφτης κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (18.5.2023) το μεσημέρι, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 18χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-σουπερμάρκετ, διάφορα προϊόντα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (18.5.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει σκύλο για τον οποίο δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας του. Στον ανωτέρω επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Συνελήφθησαν, χθες (18.5.2024) το βράδυ, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 16χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή, μητέρα του 16χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.