Μπάμπαρης-Βύσσιας: Απαντούν στο Δ.Νικόλαρο και διατρανώνουν το επενδυτικό τους ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Σπάρτη

Οπως όλοι γνωρίζετε στις 2/6/2017 υπήρξε ενα έμπρακτο επενδυτικό ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ απο εμάς, όπου στην συνέχεια απο κάποιους και για ευνόητους λόγους θέλησαν να το υποβαθμίσουν προβαίνοντας σε δηλώσεις και τακτικες που δεν αρμόζουν τόσο προς εμάς αλλα πανω απ´ολα στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης.Θεωρήσαμε λοιπόν σκόπιμο να μην τοποθετηθούμε τότε και να προβούμε σε σχετική ενημέρωση για την αποκατάσταση της αληθειας, όταν το κρίνουμε αναγκαίο.

Στις 20/4/2018 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ κ. Δημήτρης Νικόλαρος παραχώρησε μια συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του νομού Λακωνίας, όπου έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις ανακρίβιες που ελέχθησαν για εμάς αλλά και τα όσα άφησε να εννοηθούν.
Το μοναδικό σημείο αυτής της συνέντευξης που μας βρίσκει σύμφωνους, ειναι ότι τα γραπτά μένουν, κάτι το οποίο τονίζουμε παρακάτω.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, μετά λόγου γνώσεως δήλωσε τα εξής:

1) Δεν γνώριζε ποιός και πότε κάλεσε σε έκτακτη γενική συνέλευση την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ στις 2/6/2017, διότι τότε δεν ήταν αυτός πρόεδρος, καθώς επίσης δεν γνωρίζει για καμία επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για την εξαγορά της ομάδας απο εμάς.
Στις 11/5/2017 με δική του επιστολή προς τα ΜΜΕ του νομού, γνωστοποιεί την ημερομηνία διεξαγωγης της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ με ημερομηνία διεξαγωγής στις 2/6/2017, την οποία και προσυπογράφει ο ιδιος.

2) Να του θυμίσουμε οτι στις 1/6/2017, (μια ημέρα πριν την έκτακτη γενική συνέλευση) εστάλη απο εμάς στα γραφεία της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ μέσω email, μια επίσημη επιστολή ενδιαφεροντος για της εξαγορά της ΠΑΕ, καθώς επίσης την ίδια ημέρα δόθηκε δια χειρός η ιδια επιστολή στον τότε πρόεδρο του ερασιτέχνη κ.Ιωάννη Βουζιώτη, παρουσία του δικηγόρου του ερασιτέχνη κ.Νίκου Αλεξανδρόπουλου, με σκοπό να την λάβουν γνώση άπαντες και να συζητηθεί στην προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση στις 2/6/2017.
Πράγματι η εν λόγο επιστολή συζητήθηκε στην γενική συνέλευση και μάλιστα υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με ανοιχτή ακρόαση εν ώρα διεξαγωγής της συνελεύσεως, με τον κ. Ιωάννη Βύσσια, όπου ο κ.Νικόλαρος παρουσία όλων των παρευρισκόμενων επιβεβαίωσε οτι πράγματι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ και μάλιστα το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00 μμ, υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον κ.Ιωάννη Βύσσια για το θέμα αυτό.
Πράγματι στις 2/6/2017 και ώρα 6:00 μμ, πραγματοποιήθηκε το ραντεβού στο γραφείο της επιχείρησης του κ.Νικόλαρου με το κ.Ιωάννη Βύσσια, όπου του ζητήθηκε να μας προσκομίσει ολα αυτά τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, κάτι το οποίο ειναι άκρως σημαντικό, ώστε να μπορέσει να προβεί κάποιος σε οποιαδήποτε αγορά, πόσο μάλλον στην εξαγορά μιας ΠΑΕ.
Αρνούμενος να μας προσκομίσει το οποιοδήποτε οικονομικό στοιχείο και επικαλούμενος διάφορες αστείες δικαιολογίες, αναφέρθηκε σε αυτο το περιβόητο «μικροποσό» που επικαλέστηκε στην συνέντευξη τύπου το οποίο ηταν της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ χωρίς καν να γνωρίζουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομαδας, όμως κατά την δική μας κρίση αυτο δεν λέγεται μικροποσό, δεν δίνω την ομάδα λέγεται κ.Νικόλαρε.
Μετά απο λίγη ώρα με δική του επιστολή πρός τα ΜΜΕ γνωστοποιεί πως οι μετοχές της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ μεταβιβάστηκαν σε αυτόν χωρίς αυτό να ειναι αληθές.

3) Παρόλα αυτα, ενώ δεν γνώριζε για την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος απο εμάς, αλλά ούτε και ουδέποτε είχε συζητηθεί η έν λόγο επιστολή στην 2η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ,
μιας και αυτός δεν ήταν παρών οπως δηλώνει στην συνέντευξη του, τότε μάλλον επρόκειτο περί θαύματος δεν εξηγείται αλλιώς, διότι στις 7/6/2017 μας απαντά επίσημα στην εκδήλωση ενδιαφεροντός μας μέσω email και μεταξύ άλλων μας δηλώνει πως δεν είναι «ηθικό» να προβεί στην πώληση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, διότι ειναι λίγες οι ημέρες κατά τις οποίες απέκτησε την ομάδα και κλείνοντας μας ευχαρίστησε για το επενδυτικό μας ενδιαφέρον, ενώ στην συνέντευξη τύπου ευθαρσώς δηλώνει οτι εμείς εξαφανιστήκαμε.

Παρακολουθώντας τεκταινόμενα όλο αύτο το διάστημα την πορεία της ομάδας, θεωρούμε πως τα χρέη της ομάδας διογκώνονται και ήδη ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ βρίσκεται υπό διάλυση, κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον Λάκωνα φίλαθλο και ειδικά στο φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης, έπειτα απο τόσες θυσίες να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να παραπαίει και να καταστρέφεται.
Παλαιότερα λοιπόν, σας ειχαμε προαναφέρει πως θα είμαστε παρατηρητές των προσπαθειών σας κ.Νικόλαρε, θα κανουμε τις οικονομικές μας αναλύσεις και θα επανέλθουμε όταν το κρίνουμε αναγκαίο και θεωρούμε οτι αυτή η χρονική στιγμή κρίνεται πιο αναγκαία απο ποτέ.
Με αφορμή λοιπόν με τα όσα είπατε στην συνέντευξη τύπου, όπου μεταξύ άλλων τονίσατε πως είστε πρόθυμος να παραδώσετε την ομάδα έαν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτήν την δύσκολη χρονική στιγμή την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ μιας και εσεις όπως δηλώσατε είσαστε ένας απλός στρατιώτης για την ομάδα και αγωνίζεστε για το καλό της, σας δηλώνουμε δημόσια με αυτήν την επιστολή, τόσο σε εσάς όσο και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης, οτι το επενδυτικό μας ενδιαφέρον παραμένει και είμαστε πρόθυμοι για οποιαδήποτε συζήτηση με τους αρμόδιους, για την εξαγορά των μετόχων της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ απο εμάς.

Με τιμή,

Δημήτρης Μπάμπαρης
Γιάννης Βύσσιας