Μεσσήνιος ο αγρότης που ανέβηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη με αγροτικό (video)

Όπως έγινε γνωστό με εισαγγελική παραγγελία θα οδηγηθεί σε νοσοκομείο και θα εξεταστεί από ψυχίατρο

Συναγερμός σήμανε στη Βουλή στις 10 το πρωί, όταν 58χρονος άνδρας ανέβασε το αγροτικό του όχημα που οδηγούσε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στο αυτοκίνητό του είχε δύο άδεια μπιτόνια, άλλο ένα με νερό καθώς επίσης και μια φιάλη υγραερίου, σχεδόν άδεια. Μάλιστα, ο 58χρονος απειλούσε να ανατιναχθεί.  Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί από την κρατική ασφάλεια. Προς το παρόν είναι άγνωστο πως κατάφερε ο άνδρας να φτάσει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο 58χρονος αγρότης με καταγωγή από χωριό της Μεσσηνίας οδηγήθηκε στην ασφάλεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε μπερδεμένες και ακατάληπτες φράσεις. Όπως έγινε γνωστό με εισαγγελική παραγγελία θα οδηγηθεί σε νοσοκομείο και θα εξεταστεί από ψυχίατρο.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.
«Σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής».