Μεσσηνία: Τραγικός θάνατος 71χρονου από ανατροπή τρακτέρ

Παραβατικότητα και συλλήψεις σε Αργολίδα-Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.6.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.6.2022) το βράδυ, στην Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 37χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (11.6.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 65χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (11.6.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αεροβόλο πιστόλι μετά γεμιστήρα, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και 45χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.6.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα

Χθες (11.6.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, εκτελώντας γεωργικές εργασίες, ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.