Μεσσηνία: Ασταμάτητες οι συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (24.7.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 52και 53 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (24.7.2020) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη αγροκτήματος του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -25,9- γραμμαρίων, πιστόλι μετά γεμιστήρα, κυνηγετικό όπλο και -65- φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Συνελήφθη, χθες (24.7.2020) το πρωί, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -25- εκατοστών, περίπου.
Συνελήφθησαν, χθες (24.7.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις 26χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.