Μαρία Φραγκή: “Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

«Προκηρύχθηκαν οι εθνικές εκλογές την 21η Μαΐου. Οι εκλογές είναι μια μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας"

«Προκηρύχθηκαν οι εθνικές εκλογές την 21η Μαΐου. Οι εκλογές είναι μια μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας. Εύχομαι να υπάρξει μια γόνιμη αντιπαράθεση επιχειρημάτων, ώστε οι πολίτες να μπορούν να κρίνουν με νηφαλιότητα ποιος πρέπει να τους κυβερνήσει την επόμενη τετραετία. Να μείνουμε μακριά από τοξικότητες, από ακραίες και πολωτικές συμπεριφορές.
Η εικόνα της Ελλάδας και η αντίληψη της διεθνούς κοινής γνώμης έχει αλλάξει πια. Από την απόλυτη ανυποληψία του 2015-2019, η Ελλάδα του 2023 εκτιμάται διεθνώς, ως παράγοντας σταθερότητας, σε κάθε επίπεδο, και ως χώρα που συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις. Η επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο διεθνές προσκήνιο μεταφράζεται σε επενδύσεις και γεωστρατηγική ισχύ, με άμεσο όφελος για τους Έλληνες πολίτες. Η Ελλάδα πάει μπροστά, δυνατά και σταθερά.
Γιατί πρέπει να το πούμε, ότι είναι η δική μας η Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η Παράταξη των μεγάλων έργων και των μεγάλων αποφάσεων, η Παράταξη που δείχνει τον έναν και μόνο δρόμο που έχει η χώρα: τον δρόμο της ελπίδας, τον δρόμο της προκοπής και τον δρόμο της ανάπτυξης.
Ζητώ την στήριξη Σας!
Ζητώ την ψήφο Σας!
Ζητώ να με εμπιστευτείτε!!!»
Μαρία Φραγκή

Η Υποψήφια Βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή βρέθηκε στην αγορά της Σκάλας και το Περιστέρι.
Στη συνέχεια παρευρέθηκε στον εσπερινό του Αγίου Γεωργίου στην Πανηγυρίστρα και στον Άγιο Γεώργιο της Μυρτιάς ή αλλιώς στο μπαλκονάκι του Έλους όπως την έλεγε η γιαγιά της που κατάγεται από εκεί.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακής 23-4-23
Την Κυριακή η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί το Δαφνί , τις Κροκεές και τη Στεφανιά.