Δόθηκε η εκκίνηση για τον 15ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο

Στην κάτω από την Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες

Δόθηκε η εκκίνηση για τον 15ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο ,κάτω από την Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες, από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο με το αγώνισμα του ημιμαραθωνίου 21 χιλιομέτρων , Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Δόθηκε η εκκίνηση για τον 15ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο ,κάτω από την Πύλη των Λεόντων στις Μυκήνες, από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο με το αγώνισμα του ημιμαραθωνίου 21 χιλιομέτρων , Κυριακή 23 Απριλίου 2023. Την συνδιοργάνωση του 15ου Αργειακού – Μυκηναϊκού δρόμου είχαν το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας (μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπέρ αποστάσεων), ο Σ.Δ.Υ. Αργολίδας, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την συνδιοργάνωση του 15ου Αργειακού – Μυκηναϊκού δρόμου είχαν το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Δήμου Άργους – Μυκηνών, οι Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας (μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπέρ αποστάσεων), ο Σ.Δ.Υ. Αργολίδας, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου .