Μαρία Φραγκή: “Σε εξέλιξη η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας για το Κτηματολόγιο”

Ξεκίνησε την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στους Καλλικρατικούς Δήμους Ανατολικής Μάνης, Ελαφονήσου, Ευρώτα, Μονεμβασίας και Σπάρτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συνολικά 21 Δημοτικές Ενότητες (προ-Καποδιστριακούς ΟΤΑ), εξαιρουμένων των Δ. Σπαρτιατών και Δ. Γυθείου και των Τοπικών Κοινοτήτων Βρονταμά, Γραμμούσης, Περιστερίου, Λεήμονα, Σκάλας, Στεφανιάς (ΔΕ Σκάλας), Λάγιου (Δ.Ε. Κροκεών), Κλαδά, Αφισίου (Δ.Ε. Σπαρτιατών), Μαγούλας, Μυστρά, Παρορείου και Αγίου Ιωάννου (Δ.Ε. Μυστρά) που είτε εκπονούνται ήδη είτε έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες Κτηματογράφησης.

  Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους. Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

  Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές αρχίζει στις 7-1-2019 και λήγει στις 8-4-2019 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 8-7-2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Φραγκή , (Μενελάου 7 & Αρχιδαμου- Σπάρτη-1 όροφος) αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη της διαδικασίας δήλωσης των ιδιοκτησιών σας στο Κτηματολόγιο. Η πλήρης κάλυψη από το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Φραγκή περιλαμβάνει, την συμπλήρωση των εντύπων του Κτηματολογίου, την πληρωμή του παγίου τέλους κτηματογράφησης στις Τράπεζες, αλλά και τη μετάβαση στα γραφεία του Κτηματολογίου για την κατάθεση της δήλωσης σας. Επίσης το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Φραγκή συνεργάζεται με συμβολαιογράφους και μηχανικούς με σκοπό την άμεση επίλυση του οποιοδήποτε προβλήματος προκύψει κατά την διάρκεια της επιμέλειας των εγγράφων σας για την κατάθεσή τους στο Κτηματολόγιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731400447& 6979990060