Η Madonna προμηνύει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Madame X»

Η Madonna μεταμορφώνεται στη «Madame X».

Η Madonna προμηνύει ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τον κρυπτικό τίτλο «Madame X».

Θα ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ Κυριακής αν η «βασίλισσα της pop» δεν αποφάσιζε να ταρακουνήσει τη μουσική βιομηχανία δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα το αινιγματικό teaser για τη νέα και την πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της, την 14η στην ένδοξη καριέρα της.

Το βίντεο επιμελήθηκαν ο φημισμένος φωτογράφος Steven Klein και ο εικονολήπτης Nuno Xico.

«Αποφάσισα να ονομάσω το δίσκο μου “Madame X”», λέει η Madonna μπροστά στο φακό της κάμερας.

«Η “Madame X” είναι μία μυστική πράκτορας, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ταυτότητες, παλεύοντας για την ελευθερία, φέρνοντας φως στα σκοτεινά μέρη», εξηγεί στη συνέχεια.

«Είναι δασκάλα cha-cha. Καθηγήτρια. Αρχηγός κράτους. Νοικοκυρά. Ιππέας. Φυλακισμένη. Μαθήτρια. Δασκάλα. Καλόγρια. Τραγουδίστρια καμπαρέ. Αγία. Ιερόδουλη», προσθέτει.

Είναι το «Madame X» ένα concept album;

Η Madonna δεν επεκτάθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον καινούργιο δίσκο της ούτε αποκάλυψε την ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα ενός νέου video clip.

Σε μία από τις αναρτήσεις τα δίδυμα που έχει υιοθετήσει από το Μαλάουι, η Estelle και η Stella, εμφανίζονται να χορεύουν μέσα σε ένα στούντιο, φορώντας ειδικές ενδυμασίες για τη χρήση τεχνολογίας green screen.

«Σύντομα θα σας δείξω τι έκανα με λίγη εκπληκτική νέα τεχνολογία», είχε γράψει τότε.

Το τελευταίο άλμπουμ της Madonna ήταν το «Rebel Heart» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015 από την Interscope Records / Universal Music.

Το Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε τη ζωντανή ηχογράφηση της επιτυχημένης περιοδείας της «Rebel Heart Tour», την οποία παρακολούθησαν 1.045.000 θεατές.

Η εξηντάχρονη τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί στο επερχόμενο «Madame X» με τον Γάλλο παραγωγό Mirwais και φημολογείται ότι θα μοιραστεί το μικρόφωνο με καλλιτέχνες όπως ο Maluma, η Anitta και η Starrah.

Η Madonna αναμένεται να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι στην επικείμενη εμφάνισή της στο Μεγάλο Τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

hit channel