Μεταμφιάστηκε σε καλόγρια και ξάφρισε τα ράφια Super Market (video)

Ληστεία σε σουπερμάρκετ σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη, η οποία καταγράφηκε και από τις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με την GR TIMES.

Σύμφωνα με το GR TIMES, το χτύπημα των τεσσάρων ατόμων, ενός ζευγαριού και μιας δήθεν μοναχής που είχε μαζί της κι ένα μωρό σε καροτσάκι και μιας μικρής κοπέλας έγινε ταυτόχρονα και σε σημείο που είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί. Με περισσό θράσος πότε το ένα ζευγάρι πότε οι άλλες δύο άρπαξαν καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, κρύβοντας τα στις τσάντες τους, μέσα στα ρούχα τους ακόμα και στο καροτσάκι με το μωρό! Μάλιστα, για να μην γίνουν αντιληπτοί έκλεβαν κάποια προϊόντα και μετά τραβούσαν μπροστά τα πίσω για να μη δείχνει άδειο το ράφι!

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που είδε από τις κάμερες ασφαλείας τη δράση τους και αμέσως έσπευσε να τους σταματήσει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Τα τρία άτομα πρόλαβαν και έφυγαν ενώ κατάφερε και σταμάτησε τον νεαρό ο οποίος μάλιστα ήταν όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ και ιδιαίτερα επιθετικός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ