Κινηματογραφική ληστεία στο ΑΧΕΠΑ- Ντύθηκαν γιατροί και επιχείρησαν να κλέψουν τη χρηματαποστολή (video)

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα δύο άτομα ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ. Μόλις άρπαξαν κάποια χρήματα τράπηκαν σε φυγή περνώντας μέσα από τον κεντρικό διάδρομο του ΑΧΕΠΑ και συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα έξω από το νοσοκομείο στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, δήλωσε πως η μία από τις δύο κασετίνες με τα μετρητά έπεσε στο έδαφος, όταν οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να χάσουν και τα χρήματα.
«Δείτε την δήλωση του αναλυτικά»

Να σημειώσουμε ότι οι δράστες παρίσταναν τους γιατρούς καθώς φορούσαν ιατρικές ποδιές και χειρουργικές μάσκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Αστυνομικοί από την Αθήνα παρακολουθούσαν καιρό τη δράση των δύο ατόμων, ηλικίας 41 και 35 ετών, και τους συνέλαβαν μόλις επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο.

Και οι δύο είχαν απασχολήσει τους αστυνομικούς για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο, είχε απασχολήσει για την γιάφκα στη Νέα Σμύρνη το 2010. Τότε είχε συλληφθεί με άλλους να έχουν όπλα στην κατοχή τους. Μάλιστα, είχε κάνει πολυήμερη απεργία πείνας για να αποφυλακιστεί, καθώς όπως υποστήριζε ήταν παράνομη η παράταση της κράτησής του. Ο δεύτερος που συνελήφθη ήταν στη συμμορία των ληστών με τα μαύρα. Τον έπιασαν μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πανεπιστημίου. Είχε προηγηθεί ληστεία τράπεζας στη Σόλωνος.

wepost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ