Λάρισα: Κατέρρευσε στο γήπεδο 16χρονος ποδοσφαιριστής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Λάρισα και κατέρρευσε στο γήπεδο. Μεγάλη αναστάτωση για να μεταφερθεί ταχύτατα σε νοσοκομείο.

Ο τραυματισμός ενός 16χρονου αθλητή σε γήπεδο στη Λάρισα, επισκίασε την αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο νεαρός αθλητής έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε ταχύτατα σε νοσοκομείο. Οι γιατροί του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσουν τα αίτια του τραυματισμού του. Οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι στο γήπεδο, παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που γίνονταν εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, για να επανέλθει ο νεαρός. Προσπάθειες που απέδωσαν και έτσι όταν έφτασε ασθενοφόρο, ο 16χρονος είχε τις αισθήσεις του.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγεμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Γιάννουλης στη Λάρισα μετά από λιποθυμία νεαρού αθλητή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, για τον οποίο χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο νεαρός αθλητής, 16 ετών, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Από την πτώση σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.