Κρέμα ζαχαροπλαστικής από τη Μαίρη Παναγάκου

Όλα τα βήματα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα

Υλικά
1 κιλό γάλα
3 αυγά
180 γρ αλεύρι μαλακό
800 γρ ζάχαρη
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ σ βούτυρο
2 βανίλιες

Τρόπος παρασκευής
1. Ζεσταίνετε το γάλα και ρίχνετε τα αυγά. Κρατάτε λίγο κρύο γάλα και διαλύετε μέσα το αλεύρι. Όταν πάρει βράση το γάλα, προσθέτετε το διαλυμένο αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά.

2. Ανακατεύετε συνέχεια με ξύλινο κουτάλι, μέχρι να πήξει η κρέμα.