Συνάντηση Αραχωβίτη-Τσιόδρα-Παπαγεωργίου-Πρεζεράκου για ΤΑ κρούσματα Covid 19 στον Δ. Ευρώτα

Συνάντηση στη Γλυκόβρυση

Συνάντηση στη Γλυκόβρυση με τον Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, Βασ. Παπαγεωργίου, τον Γ.Γ Δημόσιας Υγείας, Παν. Πρεζεράκο, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς και τον καθηγητή κ. Χατζηχριστοδούλου, τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Βέρδο και πολλούς ακόμη τοπικούς παράγοντες, είχε σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στ. Αραχωβίτης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων Covid-19 σε αλλοδαπούς εργάτες γης, σε δύο χωριά του Δήμου Ευρώτα.

Ο βουλευτής νημερώθηκε για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων, για την πορεία των ελέγχων και το επιχειρησιακό σχέδιο από εδώ και πέρα. Εξέφρασε τη μεγάλη του αγωνία για την έγκαιρη χαρτογράφηση και τον περιορισμό της διασποράς, δεδομένου ότι αρχίζει σύντομα η εποχή της ελαιοσυλλογής και έρχεται χειμώνας, που εκ των πραγμάτων δυσχεραίνει την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

“Να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και να ευχηθούμε καλό κουράγιο στο προσωπικό του Δήμου και των κινητών μονάδων Υγείας. Να γνωρίζουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για την εξασφάλιση υλικών προστασίας και επαρκούς ανθρώπινου δυναμικού” υπογράμμισε ο κ. Αραχωβίτης.