Κόρινθος: Χτύπησαν ηλικιωμένο και τον λήστεψαν

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (2.2.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό χρήματα, κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (2.2.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης, για κλοπή.
Συνελήφθη, χθες (2.2.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 34χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκαν συνολικά να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, -6- ναρκωτικά δισκία, πιστόλι τύπου REPLICA και μαχαίρι, με μήκος λάμας -5- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, ο 34χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 21.11.2017 έως την 1.2.2018 , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, διέπραξε τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής.