Κλοπές και ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Νέες συλλήψεις στις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθη, χθες (31.8.2022) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού πορτοφόλι, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (31.8.2022) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, 51χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (31.8.2022) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, μαζί με 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται και άγνωστο συνεργό του, εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα.

Συνελήφθη, χθες (31.8.2022) το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί προχθές (30.8.2022) το απόγευμα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο λεωφορείο, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό, κάρτα τραπέζης και προσωπικά έγγραφα.