Η Πολυξένη Καράκογλου στον Fly για το αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη

Απόψε στις 21.30 η μεγάλη μουσική εκδήλωση στις Κροκεές

Για το μουσικό αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο παρουσιάζεται απόψε, στις 21.30, στις Κροκεές, μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του σταθμού και το Χάρη Βασιλάκο, η Πολυξένη Καράκογλου. Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, στάθηκε στο θαυμασμό που τρέφει για το έργο και τη δράση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα δικά της μουσικά βήματα.

Σημειώνεται ότι η πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε σε συνεργασία με 2 επίσης νέους καλλιτέχνες, τον Γρηγόρη Πολύζο και την Αθηνά Σπανού. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος τον Μάρτιο του 2019 και ονομάζεται «Πολύχρωμες Ζακέτες».

Έχει συμπράξει με σημαντικούς καλλιτέχνες με ξεχωριστές στιγμές η συνεργασία της με τον Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος την επέλεξε να ερμηνεύσει τα πολιτικά του τραγούδια, καθώς και με τον Κώστα Μακεδόνα σε συναυλίες αφιερωμένες στη μελοποιημένη ποίηση.

Την Άνοιξη που μας πέρασε παρουσίασε μία διασκευή του “Bohemian Rhapsody” των Queen ενώ το Καλοκαίρι κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική εργασία με τίτλο «Σημεία στίξης». Έκτοτε το άλμπουμ βρίσκεται σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες και σταδιακά γίνεται η οπτικοποίηση των τραγουδιών στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube με την συμμετοχή ηθοποιών και χορευτών.