Καρυάτιδες: Δεν κατεβαίνει στην Α’ Εθνική η γυναικεία ομάδα της Λακωνίας

Δηλώσεις της Γιάννας Λαμπράκη στον FLY

Αιτία η μη εύρεση οικονομικών πόρων και η γενικότερη…αδιαφορία

Το υψηλό και απαγορευτικό κόστος, η μη εύρεση χορηγών και η γενικότερη αδιαφορία από τους αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς, ήταν η αιτία που η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Λακωνίας “Καρυάτιδες” αποφάσισαν να απέχουν από την δοκιμασία του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν στην Α’ Εθνική, όπου επάξια είχαν προαχθεί. Η ομάδα μάλιστα δεν θα κατέβει σε καμία κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται υπό διάλυση.

Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα που έχει καταφέρει τόσα πολλά στο γυναικείο ποδόσφαιρο και έχει πολλάκις διαφημίσει την πόλη και το νομό με τις επιτυχίες της, να έχει αυτό το άδοξο φινάλε!

Δηλώσεις στον FLY, της αρχηγού Γιάννας Λαμπράκη:

Η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση από τις παίχτριες της ομάδας είναι τεράστια δυστυχώς….Τις Καρυάτιδες δεν τις υποστηρίζει ούτε η ίδια η πόλη ούτε έστω στους αγώνες με την παρουσία τους απλά στις κερκίδες γιαυτό δεν θα αναφερθώ στο κομμάτι των χορηγιών.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του κεφαλαίου που διαθέτουν κάθε χρόνο αυτοί οι άνθρωποι και τους ευχαριστούμε, γιατί χωρίς πόρους δεν θα αγωνιζόμασταν, ο αγώνας, ο κόπος και η προσπάθεια των κοριτσιών και του προπονητικού επιτελείου, κόντρα σε αρκετές αντιξοότητες που αντιμετωπίζαμε καθημερινά, δυστυχώς δεν δικαιώθηκε και νιώθω προσωπικά τεράστια απογοήτευση. Η ομάδα διαλύθηκε, όλη η πορεία μας αυτά τα 6 χρόνια έπεσε στο κενό και δυστυχώς το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων τώρα που άκουσαν τα δυσάρεστα νέα …είναι αργά! Θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αντρέα Τσαρούχα, κλείνοντας ως εξής.

Όποιος δεν είναι στα δύσκολα δίπλα σου, δεν ήταν ποτέ. Στα ωραία και στα εύκολα όλοι είναι πρόθυμοι..!