Κάνναβη, κλοπές και όπλα στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 50χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 17.2.2024 στη Νέα Κίο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και -21- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και -1- τσιγαριλίκι, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (19.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 53χρονη αλλοδαπή, γιατί κατείχε παράνομα -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν.