«Καλπάζει» η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Καθημερινές οι συλλήψεις από την Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες (14.2.2024) το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 40χρονη αλλοδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Κυνουρίας, -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 2.1.2024 στο Λεωνίδιο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 38 και 25 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη, χθες (14.1.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.

Συνελήφθη, χθες (14.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκος λάμας -16- και -12- εκατοστά, αντίστοιχα, -1- κάλυκας πολυβόλου όπλου, -1- αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας -11- εκατοστά. Επιπλέον, ο 41χρονος κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λάμας -6- εκατοστά, ενώ σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος.

Συνελήφθη, χθες (14.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.