Καλαμάτα: Επίθεση χούλιγκαν σε 31χρονο – Έκανε 30 ράμματα μετά από χτύπημα στο κεφάλι

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα οπαδικής βίας

Το σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Καλαμάτα και όχι μόνο. Οι χούλιγκαν έδειξαν άσβεστο μίσος σε νεαρούς, που φορούσαν φανέλες αντίπαλης ομάδα.

Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 23:00, κατά τη διάρκεια των «ντέρμπι» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μια ομάδα από 6-7 νεαρούς, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, οι περισσότεροι εξ’ αυτών, πλησίασαν δυο άτομα 31 και 36 ετών αντίστοιχα που βρίσκονταν έξω από καφετέρια στην οδό Λακωνικής και τους ζήτησαν να τους δώσουν τις μπλούζες που φορούσαν.

Αφού εισάκουσαν τις προτροπές τους χωρίς να φέρουν ιδιαίτερη αντίσταση, τότε σύμφωνα με μαρτυρίες στην ΕΡΤ, ένας από την ομάδα των νεαρών, χτύπησε τον 31χρονο με ένα γυάλινο αντικείμενο, στο κεφάλι, λίγο πάνω από το μάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και χρειάστηκε να κάνει 30 ράμματα.

Το θύμα της επίθεσης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

πηγή: newsit.gr