Κακός χαμός και σκηνές απείρου κάλλους στο χθεσινό Δ.Σ. Σπάρτης

Πατσιλίβας: «Είστε υποχρεωμένοι να με ακούτε. Να κάνετε το σταυρό σας που αξιώθηκα εγώ και ο Δούκας να φτιάξουμε το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΣ» | Αποχώρησαν οι παρατάξεις Βαλιώτη και Αργειτάκου | Έντονη δυσαρέσκεια Δούκα & Δαράκη

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφηκαν χθες, στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, με πρωταγωνιστή τον κύριο Θέμη Πατσιλίβα.

Αφορμή του ξεσπάσματος του εν λόγω αντιδημάρχου ήταν όσα ακούστηκαν για το θέμα των τιμολογίων της ΔΕΥΑΣ, τα οποία χαρακτήρισε λάσπη και ψεύδη, κάνοντας μάλιστα λόγο για σκοπιμότητα και ανακρίβειες.

Για αρκετή ώρα, επικράτησε ο κακός χαμός στην αίθουσα, με την πρόεδρο, κυρία Δαράκη, και το δήμαρχο, κύριο Δούκα, να προσπαθούν μάταια να κατευνάσουν τα πνεύματα.

«Είστε υποχρεωμένοι να με ακούτε», υπογράμμισε εμφατικά ο κύριος Πατσιλίβας προς το Σώμα, προσθέτοντας «Να κάνετε το σταυρό σας που αξιώθηκα εγώ και ο Δούκας να φτιάξουμε το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΣ».

Ακολούθησε αποχώρηση της παράταξης Βαλιώτη από το Δημοτικό Συμβούλιο, με τον κύριο Πατσιλίβα να σχολιάζει «στο καλό και με τη νίκη», μία φράση που επανέλαβε όταν λίγο αργότερα αποχώρησε και η παράταξη Αργειτάκου, κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά.

Μετά τις αποχωρήσεις, φανερή ήταν η ενόχληση της κυρίας Δαράκη, καθώς και του κυρίου Δούκα, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον κύριο Πατσιλίβα, ανέφεραν ότι δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. «Δεν προστατεύετε τον εαυτό σας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΔΣ, ενώ ο δήμαρχος συμπλήρωσε «δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα. Έχουμε σημαντικά θέματα να περάσουμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 50ο λεπτό.