Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Πέτρο

Ανακοίνωση δημάρχου, Δημήτρη Κατσή

Μετά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η φωτιά στο χωριό μας ( Άγιο Πέτρο ) είναι υπό πλήρη έλεγχο. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον υποστράτηγο Πετρούτσο Ιωάννη που ήρθε από την Πάτρα για να συντονίσει τις ενέργειες κατάσβεσης , τον Διοικητή Πελοποννήσου Αρχιπυραρχο Κολυβηρα Αθανάσιο , τον Διοικητής Αρκαδιας Πυραρχο κ. Αλεμη Κωνσταντίνο ,τον Διοικητή Τρίπολης Αντιπυραρχο Γοντικα Κωνσταντινο ,, τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικου Κλιμακίου Αστρους Επιπυραρχο κ.Μαρκοπουλο Βασιλη καθώς και τα 91 στελέχη της Πυροσβεστικής που κατέφθασαν με περίπου 30 πυροσβεστικά οχήματα απο ολη την Πελοπόννησο και βοήθησαν με απόλυτα συντονισμένες ενέργειες ,στην κατάσβεση της τεράστιας αυτής πύρινης λαίλαπας.

Στην προσπάθεια της κατάσβεσης βοήθησαν επίσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου , ο Δήμος Τρίπολης , ο Δήμος Σπάρτης ,ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και φυσικά ο Δήμος ο δικος μας , όπου διαθεσαν προσωπικο , υδροφορες και ειδικά οχήματα

.Τέλος ευχαριστώ το δήμαρχο μας Καμπυλη Γιώργο , σχεδόν ολοκληρη τη Δημοτική μας αρχή ,τον πρόεδρο Σακελλαρακη Νικο και το τοπικό συμβούλιο που ήταν μέχρι αργά τη νύχτα στην πρώτη γραμμή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !

Δημήτρης Κατσής, αντιδήμαρχος βόρειας Κυνουρίας