Ιδρύθηκε στη Σπάρτη η Οικολογική Κίνηση Πελοποννήσου

Αγαπητοί φίλοι
Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να μείνει στις εκλογές του Μαΐου χωρίς Οικολογικό Ψηφοδέλτιο, ή έστω χωρίς έντονο οικολογικό πρόθεμα σε υφιστάμενο σχηματισμό.
Για τον λόγο αυτό χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου, ιδρύσαμε στην Σπάρτη την Οικολογική Κίνηση Πελοποννήσου, για την μετάβαση στην πράσινη και αλληλέγγυα/συνεταιριστική Οικονομία στον Μοριά.

Τα θέματα των εξορύξεων στο Ιόνιο, η αυταρχική τοποθέτηση πάρκων ανεμογεννητριών εντός δασών και περιοχών μεγάλης φυσικής ομορφιάς, η συνεχής υποβάθμιση στο περιβάλλον και στο νερό, η εχθρική αντιμετώπιση της βιολογικής γεωργίας, το τραίνο που δεν κάνει στάση στην Πελοπόννησο, η έλλειψη τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά και σοβαρών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, μαζί με την κακή διαχείριση του Πολιτισμού από την Αθήνα, η διαχείριση των απορριμμάτων και η αειφορία στην ανάπτυξη είναι θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν από τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Η φωνή μας θα είναι συνεχής, με όποιο τρόπο παρέμβουμε τελικά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για την Οικολογική Κίνηση Πελοποννήσου
Ηλίας Παυλόπουλος, Νίκος Νικητέας, Αλέξανδρος Σταθακόπουλος, Τάκης Κουτρουμάνος, Μίχαλος Ιωάννης/Πίτερ, Τάκης Σουκαράς, Φλώρος Αθανάσιος, Νόννης Δημήτριος, Λάμπρος Γεώργιος, Αθανασακόπουλος Στηβ, Κυριακούλιας Άκης, Σιδηρόπουλος Δημήτριος, Καρανμπάτος Βασίλειος, Γιάννα Ιατρού, Βίκυ Παλλαιολόγου, Ντρίτσας Εμανουήλ, Αλέξης Δανίλης, Αλεξανδρής Γεώργιος, Λαμπρόπουλος Αντρέας, Νίκος Γερμανός, Μαρίνα Γιωτάκου, Ζωή Πατάκα, Λυνμπέρης Γεώργιος, Μπάκα Γιάννα